cute followers

Sunday, August 21, 2011

Selamat Berpuasa Semua !

Assalamualaikum.. selamat berpuasa kpd seluruh umat Islam yang menyambut bulan Ramadhan tahun ni.. Ya Allah rasanya lama gila x update blog ni, maklumlah skarang ni makin busy kerja, buat part time.. dayana memang rasa penat sgt tak cukup tdo pon ye gak.. huhu bangun pagi da kne siap2 nk g kje then balik kerja pkul 9.30 malam.. memang penat sangat.. tambah2 sekarang ni bulan puasa kan.. tapi takpela kita berkorban kan.. ok apa menu korang berbuka hari ni..?? jangan makan bnyak sangat taw.. hari ni  dayana berbuka dengan nasi ayam tempayan dengan murtabak ayam. suka sangat.. air minum air sunquick je.. xleh minum banyak2 nnati kembung perut..




ok la setakat ni sahaja update untuk hari ni.. minta maaf sangat lah lama tak update.. semoga semua pembaca sihat2 sejahtera daan selamt menjalani ibadah puasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri.. sekian, wassalam :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...