cute followers

Thursday, May 10, 2012

nothing is impossible, insyaAllah !

assalamualaikum semua.. selamat pagi sekarang ni lia baru lepas study , tiba2 rasa macam nak update blog kesayangan ni sekejap kan. huhu. ok sekarang lia da makin bertambah2 busy sebab final pun nak dekat da.. macam2 nak kena submit assignment, report, proposal dan macam2 lagi. hari ni lia bawu je lepas conduct experiment polymerase chain reaction with my group member, alhamdulillah everything is okey. syukur, terima kasih Ya Allah sebab telah mempermudahkan segala urusan ku. Sekarang lia kena berubah kena ingat apa matlamat sebnar lia datang sini. yang paling penting adalah untuk menimba ilmu kerana Allah dan berjaya dengan cemerlang semoga boleh sambung master dan tercapai impian untuk jadi lecturer suatu hari nanti, mungkin itu yang terbaik untuk lia. aminn.. doakan lia taw.. sayang korang sangat2.. thank you ! :) so untuk capai impian yang tinggi lagy menggunung tu bukannya senang lia must keep on put an effort from now, rite? hehe.. insyaAllah i can do it.. usaha doa tawakal, nothing impossible right? huhu.. ok la good luck to all of you too, may Allah bless u.. it is too late to change actually (pesanan untuk diri sendiri ) ok. la jumpa lagi taw, tace care.. salam ukhuwah.. bye.. assalamualaikum ;)





di saat kita alpa ingatlah akan tujuan kita yang sebenarnya mengapa kita dijadikan di atas muka bumi Allah ini adalah sebagai khalifah untuk memakmurkan bumi Allah bukan untuk menghancurkannya, fikir2 lah dan muhasabah diri :)




3 comments:

Akh Joko said...

assl,
subhaanallooh... mg kita tetep semangat dalam kebaikan... :)

Akh Joko said...

assl,
subhaanallooh... mg kita tetep semangat dalam kebaikan... :)

dayana batrisya said...

insyaAllah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...