cute followers

Tuesday, February 21, 2012

Sulaman Bunga Organza ( Cute Brooch)

assalamualaikum w.b.t semua. first of all lia nak promote some accesories for woman and girls out there. haa kat bawah ni adalah contoh kerongsang yang dikenali sebagai bunga organza. ia sangat2 cute dan comel bila dikenakan oleh si pemakai. ia boleh didapati dalam 2 jenis iaitu sama ada dalam bentuk bunga atau butterfly, ikut pilihan hati mana yang berkenan. ia juga boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut citarasa si pemakai.










okey haa ada yang berkenan tak? boleyh like kat page ni.. erm lagi satu kalau nak taw lebih lanjut pasal sulaman ni boleh tengok facebook ida's craft.. untuk harga bunga organza ialah rm 10 per each. warna boleh didapati dalam semua warna, mengikut kehendak pelanggan. bagi colourful pencil box, harganya adalah rm 20 per each, material nya adalah jeans. kalau berkenan sila buat tempahan dengan segera ea.. thanks :) sebarang maklumat bolehlah hubungi lia di facebook lia, nur amalia.. okey? hope korang enjoy reading :)

3 comments:

deno said...

wahhhhh... cantiknya!!! nak satu? :)

dayana batrisya said...

deno : hehe cantik kan??nak ke??haa ap lagi, order la cepat sebelom terlambat ;)

dayana batrisya said...

deno : hehe cantik kan??nak ke??haa ap lagi, order la cepat sebelom terlambat ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...