cute followers

Friday, June 6, 2014

LATEST HOT PRODUK..CEPAT2 MAI BELI HARGA PROMOSI NAK RAYA :)

Assalamualaikum w.b.t semua

hari ni lia nak update.. Haa apa tunggu lagi.. sekarang ni K-COLLY SWEET 17 tengah meletop kan.. kalo nk boleh order ngn lia RM 100 je k free postage.. except sabah n serawak kena tambah lagi RM6.. haaa ada banyak lagi produk lain yang boleh dibeli dari lia.. produk2 ni semua alhamdulillah original.. jangan risau okeyh.. original , halal dan berkesan..

ni antara senarai produk yag korang boleh order, skarang ni lia tengah promosi, cepat2 mai beli sebelum terlambat ..

PROMOSI JUALAN SEMPENA HARI RAYA!! MAI2 PAKAT BELI..

1) KCOLLY RM100 SM
2) KWHITE RM75 SM
3) BELVYA RM 70 SM
4) AURAWHITE RM110 SM
5) AURAWHITE SKIN SPA RM130SM
6)  ALRAZI RM40 SM
7) BABIES BLINK RM50 SM
8) EGG WHITE MASK 1 TIUB RM9 ( XMASUK POS)
9) HARUM MALAM 1 BOTOL RM22 (XMASUK POS)
10) IBU PUTIH JANNA LAWWA RM70SM
11) MIRACLE SLIMMING COFFEE RM53SM - OPA SNOW RM40 (parcel S)
12) ROYAL SLIM RM70SM
13) ROYAL DETOX RM95 SM
14) PERLA COFFEE RM50SM
15) PERLA CHOCOLATE RM50 SM
16) SATIN SKINZ RM110 SM
17) OXYGEN CELL NINA SKINCARE RM75
18) KAYLENA BEAUTE' RM150
POSTAGE : SABAH SERAWAK RM 6

BERIKUT ADALAH TESTIMONI PENGGUNA .. TAK PERCAYA CUBALAH SENDIRI .. NAK PUTIH????? HAA JOM PUTIH SAMA2.. TAK NAK LA PUTIH SORANG2 KAN..HEHEHE.. PAPE ORDER BOLEH DIRECT HUBUNGI;

TEL @ MSG @ WATSSUP : 013 9903219
facebook : Nur Aneesa Insyirah
Instagram : nuramalia_lia

PROMOSI AKAN TAMAT PADA MINGGU HADAPAN.. SELAMAT BELI SEMUA!! :) :)














LikeLike ·  · Promote · 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...