cute followers

Friday, June 6, 2014

PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA (PUTIH GEBU 10 KALI GANDA!!) ANDA PASTI PUAS HATI!!

PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA


FORMULA PATI 10X LEBIH BERKESAN DARIPADA JENAMA LAIN (35 GRAM)

HARGA : RM73 SAHAJA!!!! :) MURAH SGT DAH NI :) 
HARGA PASARAN : RM85 / 90..

ANDA BOLEH JIMAT DENGAN BELI DENGAN SAYA OK?? ;)
BERMINAT HUBUNGI CALL OR MSG OR WHATSSUP AT 013 9903219 (NUR AMALIA)
FACEBOOK : NUR ANEESA INSYIRAH

DIFORMULASIKAN UNTUK MUKA DAN BADAN UNTUK HASILYANG PUTIH DAN GEBU..

PUTIH GEBU KEKAL CANTIK MENAWAN..
KINI INPIAN ANDA UNTUK JADI PUTIH MENJADI KENYATAAN.


Tak cukup putih gebu lagi?
Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?
Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!
Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!!
Lagi utama, ia satu2 nya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!

PERKARA YANG PENGGUNA PERLU TAHU TENTANG IBU PUTIH

Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.KANDUNGAN PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA
-Tranexamic Acid
-Kojic Acid
-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
-Bunga Melati
-Bunga Melor
-Sandalwood
-Suwandakottan,
-Neem (Daun Semambu)
-Venivel
-Ibu Kunyit Putih,
-Welmee(Licorice)
-Alpha Arbutin

CARA MENGGUNAKAN PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA
1. PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA BOLEH DIGUNAKAN BERSAMA KOSMETIK YANG LAIN SEPERTI CAMPURKAN DENGAN KRIM MALAM ATAU KRIM KECANTIKAN YANG LAIN PADA WAJAH, DAN JUGA BOLEH DICAMPURKAN DENGAN LOSYEN ATAU SERUM DAN APA JENIS KRIM PADA BADAN. UNTUK KESAN BERGANDA DAN LEBIH PEMUTIHAN KULIT PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA BOLEH DICAMPURKAN DENGAN SERUM.
PATI IBU PUTIH BOLEH DIGUNAKAN SECARA SINGLE ATAU DIRECT KE ATAS KULIT WAJAH DAN BADAN EDNGAN CARA PENGGUNAAN YANG BERBEZA IAITU :
1)PADA WAJAH : SEKALI SEHARI (MALAM SAHAJA) DENGAN SAPUAN SECARA NIPIS DAN URUT DALAM GERAKAN MEMBULAT MENAIK. SELEPAS 2 MINGGU SETELAH MENDAPAT KULIT PUTIH ATAU YANG DIINGINI MAKA SELEPAS ITU PEMAKAIAN PATI IBU PUTIH DISELANG SELIKAN SEHARI.

2) PADA BADAN , PADA PARUT LAMA DAN PARUT BARU : SEKALI SEHARI SELEPAS MANDI DAN BOLEH SEHARI DUA KALI UNTUK KESAN BERGANDA SERTA TANPA HAD MENGIKUT KEPERLUAN INDIVIDU.

CARA PENGGUNAAN
1) SAPUKAN SECARA DUA LAPIS PATI IBU PUTIH BOEH DIJADIKAN SEBAGAI SERUM DENGAN DISAPUKAN SECARA NIPIS PADA KAWASAN CELAHAN SPERTI DI BAWAH KETIAK (ARMPIT SERUM) DAN JUGA KAWASAN CELAH FARAJ DAN PUTING BUAH DADA.
2) MENJADIKAN WARNA YANG GELAP KEPADA WARNA YANG CERAH DAN KEMERAHAN YANG SIHAT.
3) PATI IBU PUITH JUGA MAMPU MELEGA DAN MERAWAT REKAHAN PADA BADAN SEPERTI REKAHAN PADA BUAH DADA, REKAHAN PADA PERUT SELEPAS BERSALIN DAN  REKAHAN PADA BADAN AKIBAT OBESITI.

SANGAT BERKESAN DIJADIKAN SEBAGAI SERUM UNTUK MENEGANGKAN BUAH DADA & MENJADIKAN GEBU DAN KULIT HALUS.

KEASN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN, KESAN SEGERA DA KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.

KEASN KETARA YANG SEGERA DAN KEKAL MEMUTIH GEBUKAN KULIT PINKISH WHITE PEMUTIHAN YANG 
1)TANPA KESAN SAMPINGAN
2) MELINDUNGI
3) MELICINKAN 
4)MERAWAT
5) MEMBAIKPULIH
6)MELEGAKAN
7)MENGIMBANGI pH KULIT
8) MELEMBUTKAN
9) ANTI - OKSIDAN, LANTAS MENCETUSKAN KULIT YANG MULUS DAN CANTIK

KELEBIHAN IBU PUTIH JANNAH LAWA :
#ANTI KERADANGAN KULIT
#MEMPERBAHARUI SEL
#MENGECUTKAN JERAWAT
#MENGHILANGKAN KESAN JERAGAT, FRECKLES, AGE SPOT, KEDUT, KULIT YG KENDUR
#MEMBENTUK PARAS V SHPAE
#MEMUDAKAN KULIT, FUNGUS
#MENGHILANGKAN KESAN HITAM DI SEMUA CELAHAN BADAN SERTA MENGATASAI SEMUA MASALAH KULIT SAMBIL PATINYA BEKERJA SEBAGAI PEMUTIHAN KULIT.

PATI IBU PUTIH JANNAH LAWA SANGAT ISTIMEWA DAN TIDAK MELEKIT SASMA SEKLAI WALAUPUN MENGANDUNGI SPF YANG TINGGI IAITU SPF88++ SRTA DIPERKAYA BAHAN BOTANI SEMULAJADI UNTUK MEMBERIKAN KESEMPURNAAN WAJAH DAN KULIT BADAN.

PATI IBU JANNAH LAWA JUGA BERFUNGSI :
MENATURALKAN KULIT YANG NIPIS, SUNBURN SEPERTI KULIT GELAP AKIBAT TERDEDAH KEPADA CAHAYA MATAHARI YG LAMA DAN SAMBIL MERAWAT KULIT YG ROSAK.
MEMBANTU MENGAWAL PELEPASAN LEBIHAN MINYAK KULIT UNTUK MENGURANGKAN KETIDAKSELESAAN , KEMERAHAN DAN IRITASI PADA IRITASI PADA KULIT WAJAH DAN BADAN
MEMBERI RASA KULIT YANG MESRA DAN SELAMAT.

HUBUNGI  : 013 9903219 UNTUK TEMPAHAN :)

BERIKUT ADALAH CONTOH TESTIMONI IBU PUTIH YANG BERJAYA :)
No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...