cute followers

Friday, April 15, 2011

Final exam just around the corner.. wish me good luck ! Thanks semua :)


Assalamualaikum w.b.t dan selamat malam semua . next week da final exam . So i wish u all the best and u wish me good luck too. Study smart and not stuy hard. dear all my beloved friends, i always pray for our success . insyaAllah we will success together and will get the result with flying colour.


wahhh , byknyer buku nak kne bace nak jawab muat test agy :) Ya Allah permudahkan lah segala urusan kami dalam menimba ilmuMU yang sangat luas ini. amin :)


mari study bersama2. sesetengah daripada suke study group kan dan certain tak suka . Ikutlah mana yang korang suka dan selesa , terpulang kepada individu itu sendiri . Lain orang lain citarasa kan? :)


And last but not least, jgn lupa mengaji al-quran sekali untuk memperoleh keberkatan dariNya atas segala ilmu yang kita pelajari . Usaha , doa dan tawakal , itulah tangga kejayaan . Genggam bara api biar sampai jadi arang . Jom pakat wish Good Luck kat dayana . hehe . thanks sume . may Allah bless u . InsyaAllah we can do da best in the final exam . caiyok2 . Gambatte kudasai :)
sekian , nak sambung study dulu . tata . wassalam :)

with love ~ dayana batrisya ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...