cute followers

Sunday, November 27, 2011

Ayam Penyet Sedappp!!!

Assalamualaikum w.b.t. kali ni nak update pasal makanan plak. erm sedap nye ayam penyet. sape suka makan ayam penyet?? angkat tangan cepat.. hehehe.. dulu masa mula2 nak cuba makan ni tak suka sangat taw sebab tak taw rasa dia camna tapi kawan ckap sedap jadi try la, tibe2 lama2 jadi suka lak.. hehe.. bab kata pepatah belum cuba belum tahu. n tak kenal maka tak cinta.. hehe.. alhamdulillah tadi kenyang sangat dapat makan ayam penyet kat seksyen 7 shah alam. actually hari ni makan sekali je dari pagi tak makan tu yang lapa sangat tu. nasib baik tak tambah nasi dua pinggan. hihi :P



haa tengok ni.. mengancam kan..hehe.. 

sup ayam .

pastu, pas kenyang makan singgah kat giant pulak teman kawan nak beli barang untuk bekalan makanan kat bilik. stok da habis kot, tapi barang kat sini mahal laaa.. jauh beza ngn kat kuantan. rindu kuantan.. huk2.. tapi takpe la nak wat camne da merantau ke negeri orang kne la belaja hidup berdikari. then dayana ada gak la beli makanan cki sebab tak tahu nak beli apa. maybe sebab kenyang lagi kot makan ayam penyet. he2.. :)

cadbury itu mest ! ehe..

snap gamba dc.

amek gmba time hujan ~

Ok la da penat da berjalan nak balik bilik lak. lenguh da. next time kite cite2 agy ea.. okey la. ari selasa ni dayana ada test doakan taw. insyaAllah dayana akan wat yang terbaik. 

malam ni nak kena stay up..caiyok2! 

ok semua jumpa lagi.. tata. assalamualaikum w.b.t :)

2 comments:

deno said...

bbestnye mkn ayam penyet... deno tak pernah makan.. nak cuba juga lah... heeee... good luck for d test! :)

dayana batrisya said...

thank you deno..nti cubalah ea..shedapp :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...