cute followers

Monday, November 28, 2011

Tolong saya!!

assalmualaikum w.b.t. erm aari ni rase macam penat sangat sebab dari pagi sampai sekarang tak tido2 kot. bese nya ada je masa tok baring tu. maklum lah skarang ni kan musim test kan, jadi masa tu tak berapa nak cukup la tuk main2. erk??? padahal ada je masa borak2 ngn kawan, rumate..hehe.. yela nanti tension lak kalau asyik study je.. huhu skarang ni tengah belajar camne nak urus dan gunakan masa dengan baik dan sebaik mungkin. sapa boleh tolong??hehe.. pagi tadi lepas subuh tdo jap then bgun pkul lapan terus mandi dan stat study. lepas tu break jap on9.. hee.. itu mesti selingan kan kalau da ngantok n pening study... huhu.. 



andai saya jadi robot yang tak reti erti penat mesti saya akan habiskan waktu untuk study je 24 jam, memang penat. tak tido lah jawabnye. apa2 pon dayana kne usaha untuk manage masa dgn baik skg ni, da xnk buang masa lakukan bnda yang tak berfaedah. tapi study2 jugak solat jangan tinggal taw. n kalau boleh solat di awal waktu k semoga apa yang kita lakukan diberkati Allah dan dipermudahkan olehNya. InsyaAllah.

haa cute kan tgok katun ni stdy.. :) hehe

erm ok lah dayana nak g sambung wat kerja plak, ta ada masa update lagy tapi2 korang doakan taw dayana dapat jawab test ngan baik sok ok?? thank you ! :D sok ada satu kelas je, lepas abes test x de kelas da.. bestnya.. hehe leh rehat jap.. hee ok lah nak bersiap da anak azan maghrib da kan. jumpa lagi. asslamualaikum . :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...