cute followers

Sunday, January 16, 2011

doakan saya cepat sembuh ea.

assalamualaikum w.b.t.

hari ni dayana rasa nak menaip la setelah sekian lama bercuti dari dunia blog. actually dayana demam panas yang agak teruk selama seminggu lebih. dayana dapat mc dari doc then dayana da skip class selama seminggu.. ey rasa sangat2 rugi tak pergi kelas selama tarikh tersebut. hurm banyaknye ketinggalan. dayana balik umah rest kat umah time dapat mc seminggu tuh. kat umah pon dayana tak mampu buat pape, tak larat hanya mampu baring. doctor cakap haemoglobin dayana rendah 9.5, normal 11 kan. tyme tu dayana rasa takut kalau kena tahan masuk wad. then after doctor amik darah and dye cek whether dayana ada denggi tak, alhamdulillah negatif. masa kat umah dayana takde selera nak mkan. walaupun badan x larat dan lapar, tapi dayana tetap takde selera nak makan. mama pon da risau tengok dayana. dayana cuba makan bubur nasi tapi las2 dayana muntahkan balik semua mkanan tu balik semula. tekak rasa pahit sangat dan bibir plak jadi kering. kalau berjalan mesti kena pegang tangan mama kalau tak dayana akan rasa pening macam nak pitam.


alhamdulillah sekarang dayana da ada selera nak makan. jadi adalah energy untuk bergerak dan jalankan tugas harian macam biasa. walaupun badan dayana tak baik sepenunhnya lagi tapi dayana da balik hostel, tak saba nak jumpa ngn kawan2 and nak pergi kuliah belaja cam biasa. dayana rindu nak study chemistry, biology and sumenyer. pada semua rakan blogger tolong doakan dayana cepat sembuh k.. insyaAllah mudah mudahan dayana cepat sembuh dan kembali ceria seperti sebelum ni.
salam sayang dari dayana 


2 comments:

Cik Itam said...

moga cepat sembuh.. amin

Abdul Farique said...

semoga kamu sihat Wal Afiat . Amin !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...