cute followers

Thursday, December 8, 2011

are u ready?

Assalamualaikum w.b.t semua. Hye,ap khabar semua? Harap semua sihat ok?? insyaAllah.. erm sekarang ni masing2 sibuk dengan test dan final exam. Lia pun sama. Adeyh kadang2 rasa takut pun ada sebab takut tak sempat nak study. Study week seminggu je kan. So kita kena mula dari sekarang. Hehe tol x? siapa ada tips2 yang berguna sebelum menduduki peperiksaan share2 lah ea. Lia pun nak taw jugak. Huhu. Erm malam ni lia nak wat revision pasal subject statistics, ari jumaat ni ada quiz. Actually lia engat minggu ni nak balik rumah sebab hari isnin ni kan cuti, tapi cancelled sebab minggu depan sahaja lia ada 4 test termasuklah satu presentation. Wah manyaknya kan.. seram2 sempat tak nak study ni, Ya Allah bantulah hambaMU ini. Amin2. Wish me good luck ok?? Good luck 4 all of u too J caiyok2. Hee. Tapi kenapa sekarang asyik rasa penat je, baru nak stay up sikit dah rasa ngantuk dan tak larat, hasilnya tido awal. Hmm sedih sangat. Isy, bila nak study nye asyik tido je kejenya. Lia…..BANGUN!!! kan best kalo ada orang yang sentiasa engatkan saya suruh rajin study. Hehe. Minggu ini lia nak habiskan masa dekat library je la nak wat past year question dengan nak wat revision untuk semua subjek. Sem ni lia amek 6 paper untk final exam. Doakan lia taw kawan2. Ok lah rasa xde apa da nak cakap mengarut je lebih kan.. huhu tetiba rasa sedih rindu laa kat umah, kat mama n abah n adik2. Huk3. I miss u all so much. Wait 4 me okay? J hee. K lia da mula study da ni. C u all. Bubbye. Assalamualaikum J



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...