cute followers

Saturday, January 21, 2012

chicken floss bread, my favourite bread forever !

Assalamualaikum w.b.t semua. da makan ke belom ni? tengah watpe tu? tido ea? haa orang kata tak elok taw tido petang2 tapi nak wat camne kan kalau kita da ngantok, tapi2 lia pon penah jugak tido petang. hehe. maklumlah tak cukup tido kan so kena lah tido jugak qada' balik. hihi.. erm2 terpanjang lah plak bagi intro nih, sebenarnya tajuk entri pasal chicken floss. erm yummy.. sape suka makan chicken floss bread??? ey sedappp sangat taw.. korang penah makan tak?? gtaw laaa.. hehe.. Ya Allah sungguh sedap taw roti tu, lia sangat suka kalau beli satu konpem tak cukup lia mesti beli 2. hehe kuat gila kan makan? mana la badan tak naik.. hihi.. takpe la ada orang cakap kalau kita perabih duit untuk makanan xpe, tak membazir jangan lah beli benda2 yang tak berfaedah membazir je. bukan pakai mane pon sebab baju pon da berlamabak, tak telarat da nak pakai, sampai da nak kne jual balik je ase. huhu ;)



haa nmpak tak chicken floss ni? sedapp kan? suke2.. hehehe.. erm ase cam nk makn lagy jew. haisy melampau betol lah lia ni.. huhu koranng da lunch belom ni? lia baru je lunch makan laksa kat giant sek 13 shah alam. huhu kenyang kot, sampai lia tak abes tadi, rasa cam membazir pon ada. huhu. ni baru sampai umah pagi tadi aishah n family dia pergi borong baju kat lorong haji taib, sangat panas taw  kat sane. hurm hitam lah balik umah nanti, mak da x knal ank dye, hehe. lebih2 je kan... penat kot seharian berjalan ase cam nak tido. ni sampai umah asa bahagia sanggat, dapat baring2 n rest je kan :)


okeyy, petang ni ingat nak mesin baju da tak larat da nak basuh tangan kan, penat kot. kalau kat hostel tu da biasa sangat da kalau basuh baju 2 3 besen tu, dasyat tak? yela sebab xde masa nak basuh, kelas n jadual stdy yg pack sgt. jadi bila da ad masa nak basuh tu, haa basuh je la semua sekali kan. huhu. okey, korang kalau kat hostel mesti basuh baju ngn mesin kan?? hehe takpe ngaku je jgn malu2 sebab kawan2 lia pon ad rmi jugak yg basuh ngn mesin je, diorg tk larat nk basuh tgn ke malas ke tak tahu la. hehe.. tp2 kalu basuh tgn cpt kering kan? taw sebb ap? sebb leyh guna dryer sekali. tp2 lia x suke basuh baju ngn mesin sebb lia ase mcm x cuci sgt. kalau basuh baju ngn tangan agi cuci.. hehe :) rajin kan? tu yg sggup basuh smpi 2 3 baldi tuh :P . erm ok la tu, penat pulak dah asa menaipp ni. nak baring2 jap lepas ni nk sambung buat aktiviti seterusnya plak. huhu selamat petang semua ! selamat beriadah ea. jgn tido plak. hehe.. jumpa lagi. tata. assalamualaikum. sekian, wassalam.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...