cute followers

Sunday, January 22, 2012

Oh Baby !

assalamualaikum w.b.t semua. hehe malam ni rasa macam free je nak update blog skit la. erm korang ngah watpe ni? da solat maghrib n isyak ke belom tu? huhu :) harap2 sume da tunaikan kewajipan kite sebgai umat Islam ea. da makan ke semua?? lapar lah plak rasaa, semalam kenyang yang teramat . hehe. erm topik malam ni sebenarnya tak saba la nak ada nak anak sendri. geram sangat bila tengok baby comel. ey2 geramnye taw! hehe. geram nak kiss pipi die dah la wangi.. huhu

ni lah dia aksi2 si kecil yang mencuit hati :







sekian. wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...